za iznajmljivače kako zaraditi više od sezone

Za iznajmljivače – Kako zaraditi više od vaših smještajnih jedinica

Svi mi koji se bavimo turizmom, a pogotovo vi koji iznajmljujete smještajne jedinice, u ovom članku ću Vam pokušati pomoći da izvučete veću zaradu od svojih objekata na način da povećate ponudu usluga. Nadamo se da će Vam ovaj članak pomoći i da ćete željeti suradnju s nama. Prvo pogledajmo par činjenica:

Turistička sezona je prekratka

Turistička sezona u Hrvatskoj, ako ne ubrojimo top destinacije kao što su Dubrovnik, Hvar i sl., je prekratka i svodi se na maksimalno 3 mjeseca. Ako zbrojimo da od ta tri mjeseca samo u mjesec i pol špice sezone vaše objekte možete iznajmiti po pristojnoj cijeni dok ostali dio svi ipak malo spuštamo da izvučemo što više zauzetih dana. Naravno da se ova tvrdnja ne odnosi na sve,  ima onih čija je sezona duža, ali ipak generalno gledano ovakva je situacija poznata onima koji se bave turizmom. 

Što možete poduzeti?

U ovom članku ne nudimo neku magiju kojom možete dobiti veću popunjenost ili manju proviziju na portalima za bukiranje kao što su booking.com, airbnb ili neki treći nego želimo ukazati da od popunjenosti kakvu imate možete u konačnici izvuči više novca. Način na koji možete postići željeni cilj jest da povećate ponudu svojeg smještajnog objekta.

Ponudu možete povećati sa slijedećim uslugama:

Ponuda izleta

Kada dođete u bilo koju stranu zemlju prvo što želite jest posjetiti najpoznatije i najljepše destinacije koje ta zemlja posjeduje. Hrvatska obiluje prekrasnim destinacijama, a izlete koje možete ponuditi su kopneni ili izleti brodom. Najčešće izlete brodom koje nudimo našim gostima su Modra špilja i izlet pet otoka, Krknjaši – Maslinica – Izlet tri otoka, Tura Brač – Hvar. Ovi izleti su cjelodnevni ili poludnevni (Krknjaši), voze se s brzim gliserima i mogu biti organizirani grupno ili privatno. Svakako zbog veće potršnje goriva ovo spada u luksuznije izlete pa je i sama cijena nešto veća. Za one slabijeg imovnog stanja izlet brodom koji možemo ponuditi je Fish picnic grupni izlet gdje gosti imaju cjelodnevni izlet posjetiti će 3 otoka i u cijeni im je uključen ručak i piće na brodu. Od kopnenih izleta najčešći su izlet Krka, Plitvice i Dubrovnik.

Kako funkcioniramo?

Naša suradnja odvija se na slijedeći način. Kontaktirate nas putem e-mail, mobitela, whatsappa i sl. Na vaš smještajni objekt donosimo Vam promotivne materijale. Promotivni materijali su tiskani (book, letci), video (promotivni film koji možete prikazivati na televiziji u vašem objektu) i web stranica (svojim gostima možete predložiti da pogledaju našu ponudu). Za svaki izlet ili uslugu koju omogućimo vašem gostu dobijete proviziju.

Što dobijete?

Osim novčane provizije koju možete dobiti dobijete i zadovoljnog gosta koji će Vam ili ostaviti dobre ocjene ili će Vam se vratiti

U nadi da ćete nam se obratiti želimo Vam ugodnu, uspješnu i sretnu turistički sezonu.

Vaš Abovento Charter&Travel